
День СОСИСКИ 13 листопада
Історія походження сосиски 13 листопада проводиться Міжнародний день сосиски. Офіційним винахідником сучасних сосисок вважають німецького м’ясника Йоганна Ланера, який 13… Читати далі »День СОСИСКИ 13 листопада
Історія походження сосиски 13 листопада проводиться Міжнародний день сосиски. Офіційним винахідником сучасних сосисок вважають німецького м’ясника Йоганна Ланера, який 13… Читати далі »День СОСИСКИ 13 листопада
Зельц — це традиційний м’ясний делікатес, який нагадує наш український холодець. Його назва походить від німецького слова “Sülze”, що означає… Читати далі »Що таке ЗЕЛЬЦ?
Яку ковбасу найкраще обрати для грилю, щоб посмажити на вогні? З потеплінням ми любимо посмажити щось смачненьке на вогні, для… Читати далі »Ковбаса для ГРИЛЮ
Вперше ковбаса салямі, як ми її знаємо, згадується в офіційному документі 1436 року, коли ватажок найманців Нікколо Пічініно попросив «двадцять… Читати далі »Як створили ковбасу Салямі
Яку ковбасу найкраще обрати для піци від ТМ Моя Ковбаска? Як зготувати смачну піцу? Ввесь секрет в тісті, де ми… Читати далі »Ковбаса для піци
Де купити варену ковбасу? Як приготувати варену ковбасу? Варена ковбаса – це один із видів ковбаси, який виготовляється шляхом варіння… Читати далі »Рецепти з Вареною Ковбасою
Піца ПАПЕРОНІ в домашніх умовах з тм Моя Ковбаска: Тісто:30 г дріжів1 склянка теплої води0,4 чайної ложки солі0,2 чайної ложки… Читати далі »Як приготувати піцу в домашніх умовах?