Перейти до вмісту
Головна Сторінка » Що таке ЗЕЛЬЦ?

Що таке ЗЕЛЬЦ?

Зельц заливне холодець

Зельц — це традиційний м’ясний делікатес, який нагадує наш український холодець.

Його назва походить від німецького слова “Sülze”, що означає “заливне” і є різновидом холодцю.

Моя Ковбаска™️ пропонує два різновиди ЗЕЛЬЦУ:

Сьогодні зельц готують із різних видів м’яса, найчастіше зі свинини, додаючи спеції для надання особливого смаку. Після варіння м’ясо подрібнюють, змішують із бульйоном, заливають у форму або натуральну оболонку, пресують і охолоджують до застигання. Готовий зельц нарізають скибками та подають як холодну закуску.

Зельц чудово поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Традиційно його смакують із гірчицею, хроном або маринованими овочами. Також популярним є поєднання зельцу з вареною картоплею або ж його додають на канапки.

Зельц залишається популярною стравою в українській кухні, особливо під час святкових застіль, завдяки своєму насиченому смаку та поживним властивостям.

Щоб не витрачати час на кухні, але все ж смакувати наш улюблений холодець, купуйте ЗЕЛЬЦ від Моя ковбаска™️ вже сьогодні.

ЗЕЛЬЦ СІЛЬСЬКИЙ, холодець в батонах купити оптом

Купити ЗЕЛЬЦ гуртом

Запрошуємо до співпраці

© 2006 - 2025 ТМ Моя Ковбаска. Всі права захищено.