
Зельц — це традиційний м’ясний делікатес, який нагадує наш український холодець.
Його назва походить від німецького слова “Sülze”, що означає “заливне” і є різновидом холодцю.
Моя Ковбаска™️ пропонує два різновиди ЗЕЛЬЦУ:
- ЗЕЛЬЦ КУРЯЧИЙ, де поєднуються шматочки м’яса з курки та овочі
- ЗЕЛЬЦ “СІЛЬСЬКА ТЛАЧЕНКА” зі свинини
Сьогодні зельц готують із різних видів м’яса, найчастіше зі свинини, додаючи спеції для надання особливого смаку. Після варіння м’ясо подрібнюють, змішують із бульйоном, заливають у форму або натуральну оболонку, пресують і охолоджують до застигання. Готовий зельц нарізають скибками та подають як холодну закуску.
Зельц чудово поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Традиційно його смакують із гірчицею, хроном або маринованими овочами. Також популярним є поєднання зельцу з вареною картоплею або ж його додають на канапки.
Зельц залишається популярною стравою в українській кухні, особливо під час святкових застіль, завдяки своєму насиченому смаку та поживним властивостям.
Щоб не витрачати час на кухні, але все ж смакувати наш улюблений холодець, купуйте ЗЕЛЬЦ від Моя ковбаска™️ вже сьогодні.






Купити ЗЕЛЬЦ гуртом
Запрошуємо до співпраці