Тісто:
30 г дріжів
1 склянка теплої води
0,4 чайної ложки солі
0,2 чайної ложки цукру
1 столова ложка оливкової олії
3 склянки борошна
Начинка:
Соус томатний
Орегано, сіль
Ковбаса ПАПЕРОНІ від ТМ Моя Ковбаска
Оливки, гриби печериці
Перець Чілі
Твердий сир
Також Ковбаса для піци від ТМ Моя Ковбаска
- Готуємо тісто для піци в домашніх умовах.
В теплій воді розчинаємо дріжджі, сіль, цукор, додаємо оливкову олію. Залишаємо на хвилин 10, щоб дріжджі почали бродіння. Коли з’являться перші бульбашки, додаємо борошно, можна більше або менше, взалежності за вашим вподобаннями. Гарно вимішуємо і залишаємо в теплому місці, щоб тісто підійшло.
2. Готуємо начинку для піци.
Соус готуємо за власними вподобаннями. Готуємо та всі інгредієнти.
3. Духовку включаємо на максимальну температуру, в нас це 300 градусів.
4. Тісто для піци розкачуємо за бажаним розміром та починаємо викладати начинку для піци.
5. В розігріту духовку ставимо піцу та випікаємо 7-10 хвилин на максимальній температурі.
6. Смакуємо!